Cautare

247 de rezultate pentru "albire dinti" (2.48 secunde)
Constructorii apreciaza ca într-o luna si jumatate vor fi amplasate toate cele 14 elemente de sustinere a acoperisului.Constructorii de la Polivalenta îsi iau inima în dinti.
Desi poate parea paradoxal, construirea podului Vidin - Calafat nu va aduce beneficii mari orasului de la malul Dunarii. Si asta din cauza ca infrastructura rutiera si feroviara de pe tarmul romanesc are punct terminus undeva in afara localitatii.
Ligia a suferit o serie de interventii chirurgicale la nivelul abdomenului, al sanilor, a primit o noua dantura pentru ca nu mai avea decat trei dinti, buzele i-au fost refacute si, de asemenea, a scapat de ochelari in urma operatiei cu laser.
Grecia si-a luat inima in dinti si pana la urma si-a rezolvat lucrurile", a comentat Vasilescu. 100 mld.
Libertatea presei a fost de netagaduit, chiar daca puterea scarsnea din dinti, iar ziaristii incomodau. Mediul politic era agitat, dar cetatenii isi regaseau, fiecare in cate o publicatie ce corespundea orientarii lor politice, refugiul.
In cele din urma Badea si-a luat inima in dinti si a urcat pe o scena adevarata pentru a canta.
Baiat destept si talentat, un dulce, laureat european al starii vremii, Busu statea sa explodeze sau sa implodeze contra vremurilor de pe la noi si a injurat regimul printre dinti, folosind in exclusivitate aluzia.
In asa hal le-a sucit mintile jumatatea asta de miliard, incat au si uitat sa mentioneze ca dau legea cauciucului de iarna pentru ca publicul este inconstient, umbla prin zapada cu d‘alealalte si pe urma plange ca da coltul cu blocul motor intre dinti.
S&P si-a luat inima in dinti, aratand ca hainele de 3 A ale imparatului sunt de fapt niste carpeli.
S&P si-a luat inima in dinti, aratand ca hainele de 3 A ale imparatului sunt de fapt niste carpeli.
Continutul de xylitol natural opreste demineralizarea dintilor (nu permite aderarea placii la dinti) si remineralizeaza dintii atunci cand exista deja carii formate.
In acest moment, daca autostrada ar fi gata la intrarea in Bucuresti se deschide in trei dinti de pieptene: Dimitrie Pompeiu, Fabrica de Glucoza si Sos.
Ia sa fi vazut niste mascati de-aia, dublu lati, inarmati pina-n dinti, imbrincind-o pe Dana Grecu (slabiciunea mea, n-am ce face) care tine strins in brate o tastatura, incercind s-o apere cu trupul ei plapind de pulanele gorilelor trimise sa va umfle.
un alb stralucitor, ca in reclama aia la pasta de dinti Col stai, ca nu am voie sa-i mai pronunt numele!
Si-a luat inima in dinti si a aratat ca poate duce si singura o cursa. A fost invinsa de o albaneza, cvasianonima, care a aparut de nicaieri.
Se spune ca prin aceasta poarta apar adesea in plan real, fiinte enigmatice care astazi nu mai exista, pasari cu aripi mari, cu dinti si cioc ascutit, monstri ai apelor, creaturi ciudate care seamana cu dinozaurii erei mezozoice.
Pangolinii (numiti si furnicari solzosi) sau folidotele (Pholidota) este un ordin de mamifere placentare nocturne lipsite de dinti, cu corpul lung, acoperit cu solzi cornosi care se imbina intocmai ca tiglele de pe acoperis, botul alungit, coada foarte lunga, limba lunga protractila si foarte lipicioasa, cu ajutorul careia aduna furnicile si termitele.
Dinti-detergent, par-coafor, ten-tipla. Ba unele iti fac ochii mai mari, genele mai lungi, pometii mai ridicati. Esti nebun?! M-a facut cineva si pe mine, pe principiul seamana, dar nu rasare.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, fosile dinti dinozaur - intre 10 - 20 RON, rechin lamna Kretacic - din Maroc, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat.
Injuratura scuipata printre dinti, flegma azvarlita cu bolta, calcatul pe grebla, platitudinea mormaita pe ton scremut hatru, toate trec drept pilde ale humorului si mobile ale veseliei.
google-analytics.com